Dag til dag levering & Fri fragt ved køb for min. kr 300,-

Historien


Hos Great Taste Company har det altid undret os, at man ikke kan købe en ægte fond i supermarkederne.
Der måtte da være mange andre end os, som kan se det oplagte i at kunne købe en ”ægte” fond, og derved slippe for det tidskrævende arbejde med at koge den selv. For os er det nærmest umuligt at tilberede velsmagende mad uden en god fond.

Derfor har ideen om, at lave ægte fonder fulgt vores grundlægger Henrik Jørgensen i mere en 30 år, og selv om der er sket en mindre mad revolution i Danmark de sidste 15 år, så kan man stadigvæk ikke købe en ægte fond i supermarkederne.

Tilbage i 2011 læste Henrik Jørgensen bogen Gourmetaben og den femte smag, som handler om umami, og der forstod Henrik, at han ganske enkelt var blevet afhængig af umami i maden, og at ægte naturlige fonder er en af de bedste kilder til umami.
Vi mennesker er genetisk skabt til at være afhængige af umami, fordi umami er godt for os (læs protein). Hvis vi tænker umami ind i vores mad, vil den ikke bare smage meget bedre, men også være sundere, og der findes nok ingen grund-ingrediens som er bedre end en ægte fond, til at umarmi-ficere vores mad udtaler Henrik.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Vi skriver kun når vi har nyt at fortælle...