Dag til dag levering & Fri fragt ved køb for min. kr 300,-

Sauce Umami's fonder


Great Taste Company, har udviklet 6 fantastiske Haute Cuisine fonder under navnet Sauce Umami, som er tilberedt nøjagtigt som den berømte franske kok Auguste Escoffier foreskrev. Alle vores fonder har simret i åbne kar i minimum 12 timer og er efterfølgende blevet reduceret i 8 timer, på kødfulde ben, friske grøntsager og urter.

I sauce umamis køkken er smagsforstærkere og tilsætningsstoffer bandlyst, og vores insisteren på kun at benytte de absolut bedste og friskeste råvarer til hver enkelt fond, har skabt fantastiske resultater.

Vi benytter ingen tilsætningsstoffer, ingen smagsforstærkere, ingen salt og ingen e-numre. Der er hverken gluten eller GMO i vores produkter, så Sauce Umami fonderne er dermed popuært sagt komplette ”clean label” produkter, tilberedt på sunde og ægte råvarer af højeste kvalitet.

Sauce Umami Haute Cuisine fonder er supernemme at arbejde med og kan gøre alle madelskere til gourmetkokke i eget køkken.

Forudsætningen for at skabe velsmagende fonder hænger sammen med gode, sunde, friske og velsmagende råvarer. Derfor er sauce umamis råvarer nøje udvalgt til hver enkel fond.

Sauce Umami’s fond-familie består af Black Angus frilands Oksefond og Kalvefond, frilands Kylling og Andefond samt Hummerfond og Grøntsagsfond.

I sauce umamis frilands oksefond benyttes fx kødfulde ben fra græsfodret Black Angus kødkvæg, friske grøntsager og urter. Vores frilands kyllingfond, er lavet på ben og vinger fra frilandskyllinger og vores hummerfond er kogt på hele hummerhoveder.

Dem vil vi gerne dele med jer.


Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Vi skriver kun når vi har nyt at fortælle...